Caribbean Cuisine Dinerkaart

  


 

Vooraf

Plankje Smeersel (V). 6,50

Breekbroodjes | Kruidenboter | Aioli | Tomaten Tapenade | Olijfolie

Plankje Gegrilde Toast. 7,50

6 Stuks Toast | Huisgemaakte Tonijnsalade | Avocado | Tomaat


1e Lesuur (voorgerecht)

Gevulde Kokos Kippensoep.  8,50

Kip | Taugé  | Aardappel | Pompoen | Maïskolf

Arepitas Con Pez. 9,50

Bakkeljauw | Mango Chutney

Arepitas Con Carne. 9,50

Pulles Pork | Mango Chutney

Vitello Tonato. 9,50

Kalfsmuis | Tonijn Mayonaise | Kappertjes | Sud & Sol | Rode Ui

Espagueti Con Camarones. 9,50

Spaghetti | Pittig Gemarineerde Black Tiger Garnalen

Vegetarische Salade. 11,50

Parel Couscous | Mango | Avocado | Komkommer | Amandel


2e Lesuur (hoofdgerecht)

Red Snapper. 19,50

Red Snapper | Polenta | Bakbanaan | Tomaten Groente Saus

Tenderloin Steak Caribbean Style. 22,50

Gemarineerd In Bruine Rum | Zoete Aardappel | Gestoomde Witte Kool

Jamaica Jerk Chicken. 17,50

Boneless Kippendijen | BBQ-Saus | Rijst Met Bonen| Bakbanaan

Caribbean Spare Ribs. 16,50

Met Caribische Kruiden| Frisse Aardappel Salade | Maïskolf

De Tilburger. 15,50

Runderburger | Brioche | Cheddar | Spek | Tomaat | Ui | Komkommer | Augurk

Baramundi. 18,50

Baramundi | Polenta |Kousenband

Estofado De Cordero. 19,50

Stoofschotel Van Lam | Bakbanaan

Huisgemaakte Groenten Quiche (V). 15,50

Courgette | Paprika | Ui | Champignon | Yoghurt-Kruiden Dip |


3e Lesuur (nagerecht)

Aardbeien Romanoff. 7,50

Hollandse Aardbeien | Romanoff Saus | Vanille-ijs | Pure Chocolade

Grilled Pineapple. 8,50

Verse Ananas Gemarineerd In Bruine Rum| Kokos IJs | Slagroom

Chocolade Brownie. 7,50 

Chocolade Brownie | Limoenmousse | Dulce De Leche

                                                                                                                    

           

                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                              
                                                                                                         
                                                                                                         

                                                                                                         

Comments are closed.