Dinerkaart

 

Vooraf

Plankje Smeersel 6,50
Breekbroodjes met kruidenboter, aioli, tomaten tapenade en olijolie. (v)
Gevulde wrap 5,50
Wrap gevuld met gerookte zalm, pestomayonaise en mesclun.
Vier Luxe Crostini’s 6,50
Met gerookte zalm, brie, carpaccio en tonijnsalade.
 

1e lesuur (voorgerecht)

Gemarineerde gamba’s 6,50
Met rode biet, zoetzure bundelzwammen en koriandermayonaise.
Rundercarpaccio 7,50
Met truffeldressing, Parmezaanse kaas, sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola.
Gerookte eendenborstfilet 7,00
Met witlofsalade, rode ui compote, brioche brood en hoisin.
Canneloni 6,00
Rolletjes van gegrilde courgette, geitenkaas en gepofte pompoen.(v)
Tomatensoep 6,00
Huisgemaakte tomatensoep met bosui, taugé en een basilicumroom. (v)
Soup of the day 6,00
Een heerlijke, wisselende soep aangepast aan het seizoen. Vraag het de bediening…
 

Sloaj meej juin eej aai meej èrpel. (salades)

Klein 9,50 / groot 14,50
Salade Carpaccio
Met truffeldressing, Parmezaanse kaas, sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola.
Salade Gorzonzola
Met bospaddenstoelen, rode biet en truffelmayonaise.
Salade Zalm
Met gerookte zalm, scampi’s en koriandermayonaise.

 

2e lesuur (hoofdgerecht)

Zeebaarsfilet 16,00
Met een stamppotje van rucola, knolselderijcrème en paprikaroomsaus.
Biefstuk van het Australian Grain Fed Beef. 17,00
Met snijbonen, shi-take, gepofte aardappel en truffeljus.
Rundersucade 16,50
Met rode kool, pastinaakcrème, stoofpeertje en een saus van cranberry’s.
Lokaal Zeven Burrito 14,50
Lokaal Zeven goes Mexican: een heerlijke Mexicaanse Burrito met kruidig rundergehakt, kaas, crème fraîche, guacamole en salsa.
Saté Ajam 14,50
Malse kipspiezen met huisgemaakte satésaus, groenten en kroepoek.
De Tilburger 13,50
Alleen bij ons verkrijgbaar!! Durf jij het aan? Een gigantische runderburger, tomaat, ui, augurk, komkommer, cheddarkaas, bacon en een zachte pittige saus.
Gevulde Paprika 13,50
Paprika gevuld met rijst, gemengde groenten, gegratineerd met Parmezaanse kaas.Geserveerd met een truffelroomsaus.(v)
Pietersplate
Elke week een verrassend hoofdgerecht, samengesteld door de chef.Vraag het de bediening…

 Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of rijst.

14,50
 
 
 
 
3e lesuur (nagerecht)

 

Tarte Tatin 6,00
Tarte tatin van appel met vanille-ijs en zachte karamel fudge.
Pistache cake 6,50
Pistache cake met een mousse van pure chocolade en een stoofpeertje.
Hazelnoot Parfait 6,50
Hazelnoot parfait met spekkoek en chocolade krullen.
Dame Blanche 5,50
Van romig vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus.
Oma’s Appeltaart 4,50
Een fris zoete appeltaart met slagroom. Warm of koud geserveerd.
Chocolate Brownie 5,50
Warme chocolade brownie met frambozenijs en slagroom.
Plenkske 8,50
Boeren kaasplankje met vier soorten kaas, vijgencompote en kletzenbrood.

 

Kinderkaart

 

1e lesuur (voorgerecht)
Tomatensoep 4,50
Huisgemaakte tomatensoep met bosui, taugé en een basilicumroom. (v)
Soup of the day 4,50
Een heerlijke, wisselende soep aangepast aan het seizoen.
Vraag het de bediening.
 

2e lesuur(hoofdgerecht)

 
Kippetje op stok 9,50
Een malse kipspies met satésaus, frietjes, mayonaise en appelmoes.
Kroket 7,50
Friet met kroket, mayonaise, appelmoes en een sla-garnituur.
Frikandel 7,50
Friet met frikandel, mayonaise, appelmoes en een sla-garnituur.
Kibbeling 7,50
Friet met kibbeling, knoflooksaus en appelmoes.
 

3e lesuur (nagerecht)

 

Friky 4,50
Een leuke beker gevuld met aardbeienijs.
Barry 4,50
Een leuke beker gevuld met vanille-ijs.
Pannenkoek 5,50
Pannenkoek geserveerd met stroop en poedersuiker.

Comments are closed.