Dinerkaart

  


 

Vooraf

Plankje Smeersel (V). 6,50

Breekbroodjes | Kruidenboter | Aioli | Tomaten Tapenade | Olijfolie

Groente Stengels Met Dip (V). 6,50

Komkommer | Paprika | Wortel | Avocado | Truffel Mayonaise


1e Lesuur (voorgerecht)

Geschroeide Kabeljauwfilet.  9,50

Kabeljauwfilet | Parel Couscous | Paprika | Kerrie Mayonaise

Rundercarpaccio. 8,50

Rundercarpaccio | Truffel Mayonaise | Zonnebloempitten | Parmezaan

Vitello Tonato. 8,50

Kalfsmuis | Tonijn Mayonaise | Kappertjes | Sud & Sol | Rode Ui

Gevulde Champignon (V). 7,50

Kastanje Champignon | Parmezaan | Tomaten Compote

Carpaccio Salade. 11,50

Salade Met Carpaccio | Zonnebloempitten | Truffelmayonaise | Parmezaan

Zalm Tartaar Salade. 11,50

Zalm Tartaar | Komkommer | Radijs | Avocado | Limoen Mayonaise

Vegetarische Salade (V). 11,50

Parel Couscous | Mango | Avocado | Komkommer | Amandel

Salade Nicoise. 11,50

Tonijn Salade | Ei | Haricots Verts | Olijven | Aardappel | Cherry Tomaat

Tomatensoep (V). 6,50

Wisselende soep | Aangepast Aan het Seizoen | Vraag Het De Bediening


2e Lesuur (hoofdgerecht)

Gebakken Zalmfilet. 17,50

Zalmfilet | Parel Couscous | Paksoi | Witte Trappist

Kogelbiefstuk 180 Gram. 18,50

Hereford Beef | Zoete Aardappel | Groene Peper Saus

Gemarineerde Kipspies. 15,50

Kippendijen | Satésaus | Kroepoek | Gefrituurde Ui

Lamsrump. 17,50

Lamsrump | Doperwten Crème | Honing-tijm Saus

De Tilburger. 15,50

Runderburger | Brioche | Cheddar | Spek | Tomaat | Ui | Komkommer | Augurk

Carpaccio Salade. 15,00

Salade Met Carpaccio | Zonnebloempitten | Truffelmayonaise | Parmezaan

Zalm Tartaar Salade. 15,00

Zalm Tartaar | Komkommer | Radijs | Avocado | Limoen Mayonaise

Salade Nicoise. 15,00

Tonijn Salade | Ei | Haricots Verts | Olijven | Aardappel | Cherry Tomaat

Pieters Plate

Elke week een verrassend hoofdgerecht samengesteld door de keuken.

Vraag het de bediening.


Vegetarische gerechten 

Tagliatelle. 15,50

Pasta | Geitenkaas | Pesto | Noten Pangrattato | Champignon

Huisgemaakte Groentequiche. 15,50

Courgette | Paprika | Ui | Champignon | Yoghurt-kruiden Dip

Vegetarische Salade. 15,00 

Parel Couscous | Mango | Avocado | Komkommer | Amandel


3e Lesuur (nagerecht)

Aardbeien Romanoff. 7,50

Hollandse Aardbeien | Romanoff Saus | Vanille-ijs | Pure Chocolade

Gepocheerde Ananas. 7,50

Verse Ananas | Kokos Panna Cotta | Basilicum

Yoghurt-Mango Bavarois. 7,50 

Bavarois | Mango | Yoghurt | Frambozen Sorbetijs

Chocolade Brownie. 6,50 

Chocolade Brownie | Limoenmousse | Dulce De Leche

Plenkske. 9,50

Vier buitenlandse Kazen | Kletzenbrood | Vijgen Compote | Walnoten


Kinderkaart

1e Lesuur (voorgerecht)

Tomatensoep. 4,50

De vertrouwde tomatensoep gegarneerd met bosui en geraspte kaas. Geserveerd met brood.

Seizoenssoep. 4,50

Een verse, wisselende soep. Vraag aan de bediening


 

2e Lesuur (hoofdgerecht)

Kippetje op Stok. 9,50

Een kipspies met satésaus, frietjes, mayonaise en appelmoes.

Kroket. 7,50

Kroket met frietjes, mayonaise, appelmoes en een sla-garnituur.

Frikandelletjes. 7,50

Frikandelletjes met frietjes, mayonaise, appelmoes en een sla-garnituur.

Kibbeling. 7,50

Kibbeling met knoflooksaus, frietjes en appelmoes

 


3e Lesuur (nagerecht)

 

Dame Blanche Petit. 4,00

Vanille ijs met chocolade saus

Poffertjes. 4,00

Poffertjes met slagroom en poedersuiker.

                                                                                                                   

           

                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                              
                                                                                                         
                                                                                                         

                                                                                                         

Comments are closed.