Dinerkaart

Vooraf

Plankje Smeersel 6,50
Breekbroodjes met kruidenboter, aioli, tomaten tapenade en olijolie. (v)
Gevulde wrap 5,50
Wrap gevuld met gerookte zalm, pestomayonaise en mesclun.
Vier Luxe Crostini’s 6,50
Met gerookte zalm, brie, carpaccio en tonijnsalade.

1e lesuur (voorgerecht)

Ceviche van makreel 7,00
Makreel gegaard in citrus met cous-cous, kimchi en een dressing van sesam.
Rundercarpaccio 7,50
Met truffeldressing, verse Parmezaan, sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola.
Rouleaux van parelhoen 7,50
Rouleaux  van parelhoen met paddenstoelen, dadelcompote en little jam.
Millefeuille van Kumato tomaat en verse basilicum. 6,00
Torentje van bladerdeeg, mozzarella, Kumato tomaat en pestomayonaise.
Tomatensoep 6,00
Huisgemaakte tomatensoep met lente ui, verse kruiden en croutons (v)
Soup of the day 6,00
Een heerlijke, wisselende soep aangepast aan het seizoen. Vraag het de bediening…

2e lesuur (hoofdgerecht)

Tongscharfilet. 15,50
Met gepofte bataat, paksoi, duxelles van champignons en limoen beurre blanc.
Ierse “Flanksteak”. 16,50
Malse runderbavette met aardappelgratin, aubergine en een saus van rode wijn
Speenvarkenfilet. 16,00
Met pastinaak, sugarsnaps, een krokantje van truffelaardappel en jus van tijm.
Lokaal Zeven Burrito 14,50
Lokaal Zeven goes Mexican: een heerlijke Mexicaanse Burrito met kruidig rundergehakt, kaas, crème fraîche, guacamole en salsa.
Saté Ajam 14,50
Malse kipspiezen met huisgemaakte satésaus, groenten en kroepoek.
De Tilburger 13,50
Alleen bij ons verkrijgbaar!! Durf jij het aan? Een gigantische runderburger, tomaat, ui, augurk, komkommer, cheddarkaas, bacon en een zachte pittige saus.
Risotto. 14,00
Met truffel, champignons, verse Parmezaans en rucola.(V)
Pietersplate
Elke week een verrassend hoofdgerecht, samengesteld door de chef.Vraag het de bediening…

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of rijst.

14,50
 
Sloaj meej juin meej aaj meej érpel.(salades)
klein 11,50/ groot 15,00
Salade Carpaccio.
Salade rundercarpaccio met truffeldressing, verse Parmezaan,
sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola
Salade “Marokko”. (kan ook vega)
Hete kip, cous-cous, mango, kikkererwten en een mayonaise van ras el hanout
Salade Trio Vis.
Salade met gerookte zalm, gerookte forel, makreel  en een honingmosterd dressing.
Salade “Healthy Summer du Chef” (V)
Gezonde salade met tonijnsalade, quinoa, gekookt scharrelei en avocado.
Salade Geitenkaas
Salade geitenkaas met gepofte paprika, groene asperges en walnoten.

3e lesuur (nagerecht)
Hangop. 6,00
Huisgemaakte hangop met appelcompote, crumble en vanille-ijs.
Aardbeien Romanoff. 6,50
Aardbeien Romanoff met vanille-ijs en pure chocolade.
Banaan bavarois. 6,50
Bavarois van banaan, karamelsaus en kokos ijs.  
Dame Blanche 5,50
Van romig vanille-ijs met slagroom en chocoladesaus.
Oma’s Appeltaart 4,50
Een fris zoete appeltaart met slagroom. Warm of koud geserveerd.
Chocolate Brownie 5,50
Warme chocolade brownie met frambozenijs en slagroom.
Plenkske 8,50
Boeren kaasplankje met vier soorten kaas, vijgencompote en kletzenbrood.

Kinderkaart
1e lesuur (voorgerecht)
Tomatensoep 4,50
De vertrouwde tomatensoep af gegarneerd met verse kruiden en croutons.
Geserveerd met brood.
Soup of the day 4,50
Een vers gemaakte wisselde soep. Vraag het de bediening.
Vraag het de bediening.

2e lesuur(hoofdgerecht)

 
Kippetje op stok. 9,50
Een malse kipspies met satésaus, frietjes, mayonaise en appelmoes.
Kroket. 7,50
Friet met kroket, mayonaise, appelmoes en een sla-garnituur.
Frikandelletjes. 7,50
Friet met frikandelletjes en mayonaise, appelmoes en een sla-garnituur.
Kibbeling 7,50
Friet met kibbeling, knoflooksaus en appelmoes.

3e lesuur (nagerecht)

Friky 4,50
Een leuke beker gevuld met aardbeienijs.
Barry 4,50
Een leuke beker gevuld met vanille-ijs.
Pannenkoek 5,50
Pannenkoek geserveerd met stroop en poedersuiker.

Comments are closed.