[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vanwege de corona maatregelen, is het momenteel helaas niet mogelijk om groepen te ontvangen.

In het Lokaal wordt hard gewerkt maar in de lerarenkamer wordt hard gefeest!

In de lerarenkamer van Lokaal Zeven worden feesten gegeven tot 50 personen. Ook voor knussere borrels en/of diners kun je hier terecht. De lerarenkamer heeft alle voorzieningen die benodigd zijn voor een feestavond: eigen bar, dansvloer, muziekinstallatie (met eigen muziek mogelijk). De maximale eindtijd voor een feest in het zaaltje is 02:00. De lerarenkamer is gelegen op de eerste verdieping van Lokaal Zeven die via een trap is te bereiken.

Heeft u vragen met betrekking tot het gebruik van de Lerarenkamer of wilt u de Lerarenkamer eens bekijken, neem dan contact op via email of telefoon of loop eens binnen bij Lokaal zeven!

Naast de Lerarenkamer hebben we ook nog verschillende arrangementen zoals een bierproeverij, high wine, high tea en een bioscoopmenu.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_images_carousel images=”2370,2371,2372″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_button2 title=”Reserveren” style=”square” color=”chino” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.lokaalzeven.nl%2Freserveren||”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]