[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vanwege de corona maatregelen, is het momenteel helaas niet mogelijk om groepen te ontvangen.

Op zoek naar een leuke locatie voor uw bedrijfsuitje? Onze nostalgische Lerarenkamer is de ideale plek voor besloten bijeenkomsten. Denkt u aan het geven van een feestje, privé etentje, (afstudeer)borrel, vergadering of andere soort bijeenkomst, in de Lerarenkamer is het mogelijk!

De Lerarenkamer bevind zich op de eerste etage van Lokaal Zeven. Er is een eigen barvoorziening aanwezig en er bestaan allerlei mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken (borrelhapjes, luxe hapjes, walking dinner, tapas, buffetten, etc.). De Lerarenkamer heeft een maximale capaciteit van 50 personen en kan voor elke bijeenkomst naar wens worden ingedeeld. Tevens bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de muziekinstallatie die aanwezig is of kunt u zelf uw muziek middels cd of ipod/mp3 speler aansluiten. Ook beschikken we over een beamer die u voor uw presentaties kunt gebruiken.

Heeft u vragen met betrekking tot het gebruik van de Lerarenkamer of wilt u de Lerarenkamer eens bekijken, neem dan contact op via email of telefoon of loop eens binnen bij Lokaal zeven!

Naast bedrijfsuitjes bieden wij ook nog vele andere arrangementen aan zoals, vvv wisseldiner, bierproeverij, feest, zakelijk, high tea en high wine.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_images_carousel images=”2370,2371,2372″ img_size=”full” autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]