Ranking the Stars Diner

Geniet van een heerlijk 3-gangen diner terwijl je met vrienden, familie of collega’s Ranking The Stars speelt. 

Ranking The Stars bij Lokaal Zeven maakt van elke gelegenheid een feest! Of jullie nu een bedrijfsuitje willen organiseren of samen met de hele familie iets bijzonders willen beleven. 

Op zeer ludieke wijze worden jullie door onze quizmaster ondervraagd naar jullie stiekeme geheimpjes en rare karaktertrekjes, zodat de omgeving jullie nóg beter leert kennen! 

Ranking The Stars zal veel onthullen, maar is vooral lachwekkend! Het concept lijkt op het gelijknamige tv-programma, maar het wordt geheel op jullie groepsgrootte georganiseerd en gemaakt. Ranking the Stars zal namelijk over jullie groep gaan!  

Want voordat we de quiz gaan organiseren, willen we eerst wat meer over iedereen weten. Jullie krijgen van ons dan ook vooraf een vragenlijst toegestuurd die ‘naar waarheid’ moet worden ingevuld. 

Wie heeft de meeste relaties achter de rug en wie is er het meest onhandig? Wie van jullie heeft een heuse Post NL verslaving? De antwoorden op deze vragen worden verwerkt om uiteindelijk onze quizmaster de juiste vragen te laten stellen. 

Ranking The Stars zal in teams of in koppels gespeeld worden. Durven jullie de strijd aan? 

Ronde 1 & 3

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. Wie zou er een geit meenemen naar een onbewoond eiland of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of je het nou weet of niet.. het gaat sowieso onthuld worden!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de vooraf ingevulde lijsten hebben wij berekend hoe hoog jullie geklasseerd zijn per kwestie. Tijdens de quiz dien je in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om de antwoorden te motiveren. Oei… zie jezelf hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd! 

Welk team sleept de meeste punten in de wacht? Na afloop worden de behaalde punten razendsnel bij elkaar opgeteld en kunnen jullie je opmaken voor de feestelijke prijsuitreiking! 

Inclusief: 

 • Quizmaster 
 • Leuke prijs voor de winnaar 
 • Toplocatie in centrum Tilburg 
 • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip! 

Reserveren

Ranking de stars & diner is te boeken vanaf 10 personen. Vermeld u dan Ranking the stars & diner bij de opmerkingen. Heeft u een allergie of speciale dieetwensen, vermeld dit dan ook bij het bericht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 013-5444331 of via info@lokaalzeven.nl. Duur: 3 uur en 30 minuten.

 • 10 - 14 personen
  65,00 p.p.
  (incl. diner, excl. drank)
 • 15 - 25 personen
  60,00 p.p.
  (incl. diner, excl. drank)