Flikken en Diner

Een spannend groepsuitje of bedrijfsuitje in Tilburg organiseren met een competitief element? Dan is het Flikken spel iets voor u! Er is namelijk een sinistere moord gepleegd en jullie gaan de politie hierbij helpen om de zaak op te lossen. 

Want jullie zijn geen figuranten tijdens Flikken van Lokaal Zeven maar beleven een spannend moordonderzoek vanaf de eerste rij. Probeer met jullie eigen onderzoeksteam het moordwapen en de DNA sporen te vinden. Jullie spelen tegen elkaar en tegen de andere onderzoeksteams. 

Voordat jullie aan het onderzoek gaan beginnen, komen jullie bijeen in Tilburg zodat we de teams kunnen indelen. Dan begint het sporenonderzoek op diverse locaties in de stad die aan jullie worden doorgegeven. Met het moorddossier in de hand trekken jullie erop uit om de belangrijkste moordzaak die de stad sinds jaren heeft gehad, tot een goed einde te brengen! 

Na twee uur komen alle rechercheteams bij elkaar in de Lerarenkamer van Lokaal Zeven voor de eindfinale c.q. evaluatie, welk team alle aanwijzingen heeft gevonden en de moordenaar voor 100% weet te identificeren. Het beste team ontvangt van ons een prachtige prijs en mag zich gelijk inschrijven voor een opleiding bij de Dienst Landelijke Recherche. Het laatste is niet verplicht! 

En nhet spel kunnen jullie gezellig napraten onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner van Lokaal Zeven. 

Inclusief: 

 • Enthousiaste begeleiding 
 • Benodigdheden 
 • Mooie prijs voor het beste ‘flikkenteam’ 

Reserveren

Flikken & Diner is te boeken vanaf 10 personen. Vermeld u dan Flikken & Diner bij de opmerkingen. Heeft u een allergie of speciale dieetwensen, vermeld dit dan ook bij het bericht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 013-5444331 of via info@lokaalzeven.nl. Duur: 4 uur en 30 minuten.

 • 10 - 14 personen
  67,50 p.p.
  (incl. diner, excl. drank)
 • 15 - 25 personen
  64,00 p.p.
  (incl. diner, excl. drank)