Lokaal Zeven Bierproeverij

Voor de liefhebbers van speciaal bieren:  De Bierproeverij. Ontdek samen met familie, vrienden of collega’s lekkere bieren! 

Speciaal bier is niet meer weg te denken uit Nederland. Om u wegwijs te maken in de wereld van speciaal bieren organiseren wij de Lokaal Zeven Bierproeverij voor u. 

De bierproeverij beginnen we met een speciaal bier naar keuze. Daarna volgt een royale, Bourgondische smulplank met warme en koude lekkernijen. Tijdens de bierproeverij kunt u kiezen uit 3 verschillende speciaal bieren van de tap of fles. 

Voor maar 32,50 per persoon geniet u al van een Bierproeverij bij Lokaal Zeven

 

Tip! Geef een bierproeverij cadeau met een Lokaal Zeven dinerbon! 

Naast de bierproeverij bieden wij ook nog vele andere arrangementen aan zoals: Bedrijfsuitjes, Lokaal Zeven PubquizIk hou van HollandDe Jongens Tegen De MeisjesRanking The StarsMoordspel, feesten, zakelijke evenementen in onze lerarenkamer, high tea en high wine. 

Reserveren

Voor de Bierproeverij kunt u reserveren vanaf 2 personen. Vermeld in de opmerkingen Bierproeverij. Heeft u een allergie of speciale dieetwensen, vermeld dit dan ook bij het bij bericht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 013-5444331 of via info@lokaalzeven.nl.

  • 32,50 p.p.