Driegangen Moorddiner Lokaal Zeven

Het Moordspel bij Lokaal Zeven zorgt voor een ongekend ‘spannende groepsdynamiek’ en tegelijkertijd voor een zenuwslopende én melige tijd. 

Beleef samen met vrienden of collega’s een ludiek toneelspel waarbij een moordenaar moet worden ontmaskerd. Jullie komen bijeen in een schaars verlichte Lerarenkamer waar recent nog iemand van het leven is beroofd en waar onder leiding van politierechercheur Woudstra het spel van vraag en antwoord in goede banen wordt geleid… Wie van jullie zal de moordenaar weten te ontmaskeren? 

Aan de hand van een goed geschreven script krijgt ieder een andere rol toebedeeld. Iedereen zal zich verkleden in de juiste outfit om een rol in stijl te kunnen vertolken.  

Wie houdt zijn gezicht goed in de plooi? Wie speelt de deftige zakenman, de verleidelijke prostituee of de verlegen toiletjuffrouw? Jullie hele gezelschap doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt. 

Ondertussen genieten jullie van een heerlijk 3-gangen diner en proberen jullie tijdens het toneelspel iemand op een leugen te betrappen. Maar er zijn meerdere mensen aan tafel die misschien iets op hun kerfstok hebbenwie is dan de moordenaar? 

Inclusief: 

 • Begeleiding door professionele acteur(s) 
 • Kleding 
 • Script 
 • Prijs voor de beste speurneus! 

Reserveren

Moorddiner Lokaal Zeven is te boeken vanaf 10 personen. Duur: 4 uur.

 • 10 - 14 personen
  78,00 p.p.
  (incl. diner, excl. drank)
 • 15 - 25 personen
  74,50 p.p.
  (incl. diner, excl. drank)