3-gangen keuze menu

 

25.00

 

1e lesuur (voorgerecht)

Rundercarpaccio

Rundercarpaccio met truffeldressing, Parmezaanse kaas, sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola.

Soup of the day

Een heerlijke, wisselende soep aangepast aan het seizoen.

Vraag het de bediening.

 

2e lesuur (hoofdgerecht)

Lokaal Zeven Burrito

Lokaal Zeven goes Mexican: een heerlijke Mexicaanse Burrito met kruidig rundergehakt, kaas,
crème fraîche, guacamole en salsa.

Zeebaarsfilet

Met een stamppotje van rucola, knolselderijcrème en een paprikaroomsaus.

Gevulde Paprika

Paprika gevuld met rijst, gemengde groenten, gegratineerd met Parmezaanse kaas. Geserveerd met een truffelroomsaus.(v)

 

3e lesuur

Hazelnoot Parfait

Hazelnoot parfait met spekkoek en chocolade krullen.

Tarte Tatin

Tarte tatin van appel met vanille-ijs en zachte karamel fudge.

 

 

Allergieën? Laat het ons weten, we denken graag met u mee…

Comments are closed.