Dinerkaart

1e lesuur (voorgerecht)

Huisgemaakte Gravad Lax
Gemarineerde zalm met komkommersalade en mosterdmayonaise. 7,50
Parelhoenfilet
Een mousse gemaakt van parelhoenfilet met gedroogde ham, sud ’n sol tomaatjes en een kerrie-gember mayonaise. 7,50
Rundercarpaccio
Rundercarpaccio met truffeldresssing, geschaafde Parmezaan, sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola. 7,50
Salade gegratineerde brie
Salade met brie, honing, walnoten, druiven en een honingmosterd dressing. 6,50
Tomatensoep
Huisgemaakte tomatensoep met bosui, taugé en basilicumroom (v) 6,00
Soup of the day
Heerlijke wisselende soep aangepast aan het seizoen. 6,00

 

2e lesuur (hoofdgerecht)

Rode Mulfilet
Rode mulfilet met venkel en een romige saus van vadouvan. 16,50
Steak 180 gram
Runderbavette van de grill met rode kool en een jus van Madeira. 17,50
Eendenbout
Gekonfijte eendenbout met stamppot en een jus van cranberries. 15,50
Lokaal Zeven Burrito
Lokaal Zeven goes Mexico! Een heerlijke Mexicaanse Burrito met kruidig rundergehakt, geraspte kaas, crème fraîche, guacamole salsa. 14,50
Saté Ajam
Malse kipspiesen met satésaus, frisse salade en kroepoek. 14,50
De Tilburger
Alleen bij ons verkrijgbaar!! Durf je? Een gigantische runderburger, tomaat, ui komkommer, cheddarkaas, bacon, en een zachte pittige saus. 13,50
Ravioli
Ravioli gevuld met bospaddenstoelen, ratatouille en een romige truffelsaus. 13,50

 

3e lesuur (nagerecht)

Crème Brulee
Koffie crème brûlée met gepocheerde ananas en vanille-ijs. 6,50
Nougatineparfait
Nougatineparfait met spekkoek, karamelsaus en hazelnoten. 6,50
Oma’s appeltaart
Een zoet frisse appeltaart, warm of koud geserveerd met slagroom. 4,50
Chocolade brownie
Warme chocolade brownie met frambozenijs en slagroom. 5,50
Plenkske
Kaasplankje met 4 soorten kaas, geserveerd met kletzenbrood. 8,50

Comments are closed.