3-gangen keuze menu

€ 24,50

1e lesuur ( Voorgerecht )

Rundercarpaccio
Rundercarpaccio met truffeldresssing, geschaafde parmezaan, sud ’n soltomaatjes, pompoenpitjes en rucola.

Gerookte zalm
Gerookte zalm met wakame, rode ui en wasabi mayonaise.

Tomatensoep
Huisgemaakte tomatensoep met bosui, taugé en een basilicumroom

2e lesuur ( Hoofdgerecht )

Kabeljauwfilet
Kabeljauwfilet met pompoencrème, zeekraal en een kreeftensaus.

Lokaal Zeven Burrito
Lokaal Zeven goes Mexico; een heerlijke Mexicaanse Burrito met een kruidig rundergehakt, geraspte kaas, crème fraîche, guacamole salsa.

Papperdelle Pasta
Papperdelle met pesto, ratatouille, rucola, sud ’n sol tomaatjes en Parmezaanse kaas.

3e lesuur ( nagerecht )

Aardbeien
Verse aardbeien met huisgemaakte hangop, crumble, en vanille-ijs.

Chocolade brownie
Warme chocolade brownie met frambozenijs en slagroom.

Pannacota
Pannacota van kaffir limoen met bosvruchtencompote en frambozenijs.

Comments are closed.