3-gangen keuze menu

€ 24,50

1e lesuur (voorgerecht)

 

Rundercarpaccio
Rundercarpaccio met truffeldresssing, geschaafde Parmezaan,
sud ’n sol tomaatjes, pompoenpitjes en rucola.

Gravad Lax
Gemarineerde zalm met komkommerchutney en mosterdmayonaise.

Soup of the day
Heerlijke wisselende soep aangepast aan het seizoen.

2e lesuur (hoofdgerecht)

Lokaal Zeven Burrito

Lokaal Zeven goes Mexico! Een heerlijke Mexicaanse Burrito met kruidig

rundergehakt, geraspte kaas, crème fraîche, guacamole salsa.

Rode Mulfilet

Rode mulfilet met venkel en een romige saus van vadouvan.

Salade Bospaddestoelen
Salade bospaddestoelen met rode biet, gekonfijte rammenas en truffel. (v)

3e lesuur (nagerecht)

Crème Brûlée
Koffie crème brûlée met gepocheerde ananas en vanille-ijs.

Chocolade brownie
Warme chocolade brownie met frambozenijs en slagroom.

Nougatineparfait
Nougatineparfait met spekkoek, karamelsaus en hazelnoten.

Comments are closed.